chateau la tulipeIn 1994 kocht Ilja Gort Château de la Garde, een 13de-eeuws wijnkasteel in de buurt van Saint-Émilion. Prachtig gelegen, te midden van zijn 35 hectare wijngaarden van de beste grondsoort. Sinds 2010 is de naam van het château veranderd in Château La Tulipe. De wijngaarden op het château zijn onderverdeeld in 30 percelen die apart gevinifieerd worden. Ze zijn beplant met Merlot, Cabernet Sauvignon en Cabernet Franc. Zorgvuldige handmatige oogstselectie en de hoogste kwaliteitsnormen worden gewaarborgd door ons internationale team van winemakers. Top-oenoloog Bruno Lacoste, de Amerikaanse winemaker Caroline Shipley en de Franse oenoloog en bedrijfsleider Paul Bordes zorgen ervoor dat de wijnen naar inzicht van Ilja en Klaas Gort worden gemaakt. 

Cabernet sauvignon
Deze druiven zijn geoogst in de Central Valley, de Cool climate-zone tussen de Pacific Ocean en het Andesgebergte. Het unieke klimaat van deze streek, maakt deze stoere cabernet sauvignon zacht als satijn, maar met een volle, krachtige smaak
per fles
€ 15.00

Chardonnay
Deze druiven worden geoogst in New South Wales, Australië. Deze goudgele Chardonnay is prachtig in balans met een volle smaak en veel fruit.
per fles
€ 15.00

Sauvignon blanc
Deze druiven komen uit Gers, één van de mooiste streken van Frankrijk. Door het zonovergoten klimaat kunnen de druiven vroeg geoogst worden. Met als resultaat een fruitige, knisperfrisse Sauvignon Blanc met een heerlijke mineralige afdronk.
per fles
€ 15.00

Rosé
Tulipe World Serie Rosé worden geoogst in Zuid-Frankrijk, waar het mediterrane klimaat zorgt voor een frisse en smakelijke rosé, met een prachtige lichte, heldere kleur en heerlijke fruitige aroma's.
per fles
€ 15.00

Schmitt-Sohne Duitse wijn Bereich Bernkastel
Klassieke Moezel van Riesling en Müller-Thurgau: populaire combinatie van fris zuur en fruitig zoet.
per fles
€ 12.50

Eetcafé 't Hartje op recreatiepark De Groote Vliet

't Hartje 2.0 op golfbaan de vlietlanden